EURO

Totale gelaatsverzorging

Synergie van persoonlijke massages in relatie tot de behoeften van uw huid. U voelt zicht totaal ontspannen. Uw huid geniet optimaal van de aandacht en de behandeling op maat.

Revitalisant

Stimulerende massages met verkwikkende ‘knijptechnieken’. Uw huid straalt van vitaliteit; zij krijgt meer weerstand en is weer opgewassen tegen de invloed van de tijd.

Fermeté

Massages met hermodellerende, roterende en diepe ‘kneed-technieken’. Uw gezichts-contouren zijn steviger. Uw huid is weer veerkrachitg, soepel en verkwikt.

Hydratant

Gladstrijkende massages die de zuurstofopname bevorderen en uw huid maximaal hydrateren. Uw huid is voller en zachter, met een bijzonder gevoel van welzijn; zij straalt van gezondheid.

Anti Rides

Gladstrijkende massages met stimulerende ‘druktechnieken’. Rimpels worden nauwkeurig behandeld. Uw huid is gladder en soepeler dan ooit tevoren.

Sublimage verzorging

Combinatie van verschillende hestellende massages. De vernieuwing van uw huid wordt intens gestimuleerd door al haar vitale levensfactoren wakker te schudden. Uw huid is optimaal hersteld, langdurig gevoed, gladgestreken, veerkrachtiger en ze straalt weer.